Nouà de polp

04 de agosto de 2011

Bullim el polp. Un cop el tenim quasi cuit fem una picada amb els alls, l’ametlla, el pebre roig i el pa (el pa primer es remulla, s’escorre i es sofregeix) i la sofregim. En una cassola posem el polp, una mica d’aigua (es pot posar l’aigua de bullir el polp) i la picada. Ho tindrem un poc per...

 
continuar »

Paella de mollets

04 de agosto de 2011

En la paella posem en cru un poc d’oli, un got d’aigua, les patates tallades a làmines fines, una pebrera i una tomata, ambdós tallades a rodanxes, uns alls trinxats, pinyons, pebre roig dolç, safrà i sal. A sobre col·loquem els mollets. Ho deixem coure a foc lent uns 15/20 minuts.

 

 

Del...

 
continuar »

Salsa de peix

04 de agosto de 2011

Fem una picadeta amb alls, pebre roig, julivert, ametlla, tomata i pa fregit, i la sofregim una mica. Una volta la tenim hi posem el peix, salat prèviament, un poc d’aigua i un grapat de pinyons.

Ho deixem coure a foc lent fins que el peix estiga cuit.

 

 

Del llibre "De la mar a la taula....

 
continuar »